PDK, mban tubim të përbashkët në tri fshatra, Damanek, Bubël dhe Qypevë (Foto)

Në vazhdën tubimeve elektorale PDK dhe kandidati i saj për kryetar së bashku me anëtarët tjerë mbrëmë kanë mbajtur tubim të përbashkët me banorët e fshatrave Damanek, Bubël dhe Qypevë.

Më poshtë keni postimin e plotë të PDK-së: