PDK-ja mbrëmë vizitoi fshatin Drenoc (Foto)

PDK-ja dhe kandidati i saj për kryetar, Mursel Gashi, mbrëmë kanë vizituar fshatin Drenoc.  Në këtë takim u prezantuan edhe kandidatët për Kuvendin Komunal, nga fshati Drenoc, nga radhët e PDK-së. Kjo është e ditur përmes faqes zyrtare në facebook.

Më poshtë postimi i plotë i PDK-së: