Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Parku Arkeologjik i Apolonisë, skenë feste në 1 Maj – Malisheva Press

Parku Arkeologjik i Apolonisë, skenë feste në 1 Maj

Natyra e mrekullueshme e Parkut Arkeologjik të Apolonisë, ndërthurur me larmi aktivitetesh artistike e argëtuese do të krijojnë një atmosferë të papërsëritshme në 1 Maj.

Bashkia Fier është angazhuar për organizimin e një tjetër aktiviteti madhështor këtë herë me rastin e festës së 1 Majit.

Parku Arkeologjik i Apolonisë, i shpallur Monument Kulture nga viti 1948 është një nga parqet më të frekuentuara nga turistët e huaj dhe ata shqiptarë, si një ndër atraksionet turistike më të vizituara në vendin tonë.

Thesaret e Parkut Arkeologjik të Apolonisë, janë tashmë të hapura për pubnlikun, pas ndërhyrjes më të madhe restauruese të 30 viteve të fundit, e cila u ndërmor qysh prej janarit 2016 nga një skuadër ekspertësh të spikatur.

Ky restaurim përfshiu monumentet brenda hapësirës së Manastirit bashkë me Portikun e Statujave, Trapezarinë, Kishën, depon Arkeologjike, Muzeun, dhe hapësirat panoramike përreth zonës së Parkut.