Panorci, Rudi dhe Llapqeva, mbrëmë ishin cakë i tubimeve të LDK-së (Foto)

LDK ka vazhduar aktivitetin e saj elektoral, mbrëmë në fshatrat Panorc, Rudë dhe LLapqevë.

Kandidati i kësaj parie ka kërkuar mbështetje për programin e LDK-së në zgjedhjet lokale të 22 tetorit, kjo është bërë e ditur nga kjo parti në faqen e saj në facebook.

Më poshtë postimi i plotë i LDK-së: