Panorci, Rudi dhe Llapçeva presin Kafexhollin e LDK-së

Kandidati për kryetar komune Sami Kafexholli ka shpalosur programin qeverisës në fshatin Panorc, Rud, dhe Llapqevë.

‘’Bastionet e LDK-së po rikthehen, Lidhja për Malishevën tashmë është konfirmuar si alternativa e vetme për ndryshimin e qeverisjes së Komunës së Malishevës pasë 22 tetorit.’’ thuhet në njoftimin e LDK-së