Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
PAN-it i duhet ende kohë, kjo është kërkesa e Hoxhajt dhe e Lekajt në takim – Malisheva Press

PAN-it i duhet ende kohë, kjo është kërkesa e Hoxhajt dhe e Lekajt në takim

Enver Hoxhaj e Pal Lekaj, në takim me kryesuesin e seancës, kanë kërkuar që të mbahet edhe një mbledhje tjetër konsultative javën e ardhshme e pastaj të caktohet seanca, raporton KTV .

Ndërsa Bilall Sherifi i Nismës ka thënë se të qenit kandidat për kryetar duhet plotësuar vetëm një kusht, të qenurit deputet.

Kushtetuta e përcakton që njëherë të zgjidhet kryetari i Kuvendit e pastaj të rrjedhin afatet për Qeverinë.

Mbledhja konsultative po vazhdon punimet.