Pamje të papublikuara më parë të 9 majit në Kumanovë (Video)

Xhirimi i ri nga aksioni policor në Kumanovë që është paraqitur në “youtube”, sjell edhe një moment skandaloz. Gjatë arrestimit të njërit prej pjesëtarëve të grupit të Kumanovës, dëgjohen ofendime të shara vulgare prej një polici ndaj pjesëtarëve të grupit të Kumanovës.

“Lidhe, he nënën ….”, dëgjohet fjalori i pistë i  njërit prej policëve.

Këtë pjesë të videos që përmban të sharat e policit maqedonas, mund ta përcillni nga minuta 1:20 sekonda deri në minutën 1:40 sekonda, shkruan “Lajm”.

Aksioni policor në Kumanovë ndodhi më 9 dhe 10 maj, kur ministre e punëve të brendshme ishte Gordana Jankullovska dhe Sasho Mijallkov shef i shërbimit sekret DSK.