Pamje nga aktiviteti i alpinistëve të Klubit Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” (Foto)

Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” çdo ditë e më shumë është duke bërë aktivitete bjeshkatare dhe alpine në Kosovë, Shqipëri dhe vende të ndryshme të karakterit profesional.

Së fundmi alpinistët e klubit ishin edhe në shtegun e Via Ferratas në grykën e Rugovës që realizuam ngjitje alpine. Por Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” nuk do të ndalët me kaq, që në vazhdim do kemi edhe aktivitete të ndryshme si: Ecje nëpër bjeshkë të ndryshme, ngjitjet nëpër maje, ngjitje alpine, kamping dhe rekreacion në natyrë. Kështu ka njoftuar Burim Buzhala Kryetar i Klubit Alpin-Bjeshkatar “Malisheva”.