Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Pamje dramatike të shqiptarëve të burgosur nga paramilitarët serbë në vitin 1998 në fshatin Panorc (Video) – Malisheva Press

Pamje dramatike të shqiptarëve të burgosur nga paramilitarët serbë në vitin 1998 në fshatin Panorc (Video)

Këto pamje dramatike kanë ndodhur në vitin 1998 në fshatin Ponorac të Malishevës, ku 236 burra të fshatit janë burgosur  në menyrën me ç’njerëzore mbledhur në një vend dhe janë toruturuar nga paramilitarët serbë.