Pagarushë: Rrahje për një pronë, arrestohen tre të dyshuar

rrahjeNë Malishevë gjegjësisht në fshatin Pagarushë si pasojë e një mosmarrëveshjes rreth një prone ka pasur një përleshje fizike në mes tre personave mes veti me ç’rast kanë pësuar lëndime trupore thuhet në raportin e policisë. Pas ofrimit të tretmanit mjekësore tre të dyshuarit  janë arrestuar dhe janë dërguar në mbajtje./mp/