Pagarushë: Aksidentohen dy vetura shkaku i akullit dhe rrugës së pa pastruar (Foto)

Foto 3Si pasojë e akullit dhe borës së pa pastruar në rrugën që lidhë fshatrat Pagarushë-Guriç ka ndodhur një aksident trafiku. Një lexues i Malishevapress, ka dërguar disa fotografi nga vendi i ngjarjes, ku shihet se veturat e përfshira në aksident kanë pësuar dëme të konsiderueshme materiale. Deri me tani nuk kemi informacione për të lënduar.

Në redaksinë tonë lexues të shumtë na shkruajnë për gjendjen e vështirë të rrugëve nga akulli dhe bora e pa pastruar dhe kjo përveçse sjellë probleme në qarkullim të qytetarëve për më tepër shkakton rrezikshmëri nga aksidentet e shumta që ndodhin.

Foto 4