Opozita nuk ndalet, vazhdon me takimet mobilizuese për të shtunën (Foto)

opozita...Kanë mbetur vetëm edhe një ditë nga manifestimi i opozitës i thirrur për 28 nëntor. E në vazhdën e përgatitjeve për këtë manifestim opozita po vazhdon mbajtjen e takimeve mobilizuese.

Nënkryetari i komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu dhe anëtari i kryesisë së AAK-së, Gent Begolli kanë mbajtur sonte një takim me qytetarët e Prishtinës.

Ata kanë bërë thirrje që masovikisht qytetarët të marrin pjesë në këtë manifestim.