Ooopsat e Mosbesimit në Kuvend

Selfie e Snap-a të ministrave të PDK-së. lotët e ‘kokrodilit’ të Zafir Berishës, Akademia e PDK-së që e ka bërë ‘fet’, piano imagjinare dhe Ganimete Musliu është ‘mirë knej,mirë anej’.