Nxënësja nga Malisheva niset për SHBA (FOTO)

Organizata “Kosovo Hope” që udhëhiqet nga Berat Gegaj, sot në mëngjes ka nisur një grup të nxënësëve të shkollave të mesme nga e gjithë Kosova për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në këtë grup të nxënësëve është edhe nxënësja nga Banja e Malishevës, Bulëza Telaku.

Ky është një program që organizohet tash e sa vite, me shumë sukses duke bërë që shumë nxënës të vazhdojnë shkollimin dhe jetën në SHBA.