Nxënësit në Malishevë protestojnë para Komunës për rastin e vrasjes së Aulon Zekës (Foto)

Të prekur nga rasti i vrasjës së bashkëmoshatarit të tyre Aulon Zeka, nxënësit e shkollave të mesme në Malishevë sot kanë organizuar marsh protestues. Në mënyrë të organizuar ata kanë përshkuar rrugën kryesore të qytetit duke u ndalur në fund para objektit të Komunës së Malishevës dhe duke brohoritur “Drejtësi”.

Më poshtë keni disa foto të dërguara nga qytetarët gjatë kohës së protestës: