Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Nxënësit e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë sot nuk filluan mësimin, shkak vonesat e DKAE-së – Malisheva Press

Nxënësit e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë sot nuk filluan mësimin, shkak vonesat e DKAE-së

Afër 2000 nxënës të Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, sot nuk kanë pas fatin e njëjtë si mira nxënës bashkëmoshatar të tyre për të filluar vitin e ri shkollor. Shkak i gjithë kësaj është papërgjegjësia e Komunës për ti përfunduar me kohë gjitha përgatitjet për fillimin dhe mbarëvajtjen e punës në shkollat e komunës sonë.

M/p merr vesh se mos fillimi i vitit shkollor në gjimnazin “Hamdi Berisha” ka ardhë si pasoj e punimeve që po vazhdojnë në ndërtimin e aneksit të objektit shkollor, punime këto të cilat ka pothuajse një vit që kanë filluar e të cilat disa herë ishin ndërprerë duke bërë kështu që këto vonesa të shkaktojnë edhe probleme në fillim të vitit shkollor.

Nga e gjithë kjo situatë pasojat i bartin nxënësit të cilët kush e di edhe sa kohë duhet të presin dhe edhe sa ditë mësimi duhet ti humbin për shkak të neglizhencës dhe papërgjegjësisë institucionale nga ana e Komunës.