“Nxehet” situata mes Veselit dhe Hotit në Kuvend

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, ia ka ndërprerë fjalimin shefit të grupit parlamentar Avdullah Hotit, njofton Gazet Blic.

“Mos krijo skena, nuk lëshoj pe, i ke vetëm 1o minuta kohë” ka thënë Veseli.

Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës ka filluar me 31 deputetë ndërsa debatin e ka filluar Albin Kurti nga Vetëvendosje.

Opozita ka kërkuar që të mbahet një seancë e jashtëzakonshme për të mbajtur një debat.