Nurë Dobruna i vdekur në aksidentin e djeshëm në Mleqan

aksidentBurimet informimi kanë bërë me dije për portalin Online se i vdekuri është Nurë Dobruna, 55 vjeç nga Llazica e Malishevës të cilit i është lënduar edhe djali. Mësohet se në aksidentin që ka ndodhur afër pompës së karburanteve janë ndeshur një “BMW” dhe një “Golf”.