Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Njoftim: Ja fshatrat e Malishevës që do të mbesin sot pa energji elektrike – Malisheva Press

Njoftim: Ja fshatrat e Malishevës që do të mbesin sot pa energji elektrike

212969.jpg Gluehbirne / electric light bulb ||rights=RM

Më 24.07.2017 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare, rr.608 Hamdi Berisha, fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe  Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Në TS 10/0.4kV  Lladroc revizion komplet i TS-it( pastrimi  dhe kontrollimi I vajit te TR-it; ndërrimi I bazave të damtuara 10kV; kontrollimiiI ndërprerësve të  TU; ndërrimi I përçueseve të dëmtuar.