Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Njësia e “Ekoregjionit” në Malishevë fton OJQ-të ti bashkohen aksionit për pastrimin e ambientit – Malisheva Press

Njësia e “Ekoregjionit” në Malishevë fton OJQ-të ti bashkohen aksionit për pastrimin e ambientit

Njësia e “Ekoregjionit” në Malishevë, ka bërë të ditur se të premten, datë 27.04.2018, duke filluar nga ora 09:00, do të merret një aksion i madh i pastrimit të ambientit përgjatë lumit Mirusha dhe ambientit përreth liqenit në Mirushë. Me këtë rast, ftohen të gjitha Organizatat Joqeveritare (OJQ) dhe vullnetarët, që ti bashkohen aksionit për pastrimin e ambientit.