Një femër në Prizren tenton të vetëvritet me preparate kimike

Polica e Kosovës ka njoftuar se një femër në Prizren ka tentuar ta helmoj veten me preparate kimike, pasi ajo është shantazhuar nga një mashkull.

Sipas policisë i dyshuari është arrestuar.

“Viktima femër K/Shqiptare ka përdor preparat kimik që përdoret për pastrim,  duke tentuar të vetëvritet, pasi qe është shantazhuar nga i dyshuari mashkull K/Shqiptar. Njësiti policor ka identifikuar të dyshuarin i cili është arrestuar dhe ka pranuar veprën në fjalë. Me urdhër te prokurorit i njëjti dërgohet në mbajtje”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.