Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Një delegacion nga tri komuna të Suedisë ka qëndruar dje në Malishevë – Malisheva Press

Një delegacion nga tri komuna të Suedisë ka qëndruar dje në Malishevë

delegacioni

Një delegacion nga tri komuna të Suedisë ka qëndruar dje në Malishevë.

Delegacionin nga Suedia e ka pritur kryetari i Komunës Ragip Begaj, të cilët së bashku kanë vizituar komunën, qendrën e rehabilitimit “Handikos” në Malishevë dhe çerdhen publike për fëmijë.

Kryetari Begaj i ka njoftuar me Malishevën duke ju dhënë një pasqyrë të Përgjithshme, gjithashtu falenderoj  delegacioni për vizitën dhe gadishmërin për bashkëpunim./MalishevaPress/