Nisma: Votuesit e PDK-së dhunshëm po tentojnë të votojnë nga dy herë, kërkojmë hetime

nisma-drenasNisma për Kosovën ka mbajtur një konferencë të jashtëzakonshme në lidhje me mbarëvajtjen e procesit zgjedhor në Drenas.

Në konferencë është thënë se votuesit e Partisë Demokratike të Kosovës po tentojnë që të votojnë më shumë se një herë dhe atë në mënyrë të dhunshme, shkruan Periskopi.

Ata kanë kërkuar që organet përgjegjëse për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor të merren me dëshmitë dhe të përcjellin parregullsitë që po ndodhin gjatë procesit.

Qytetarëve u është kërkuar që në dy orët e mbetura, të dalin e të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votë.

Sipas tyre, ata duhet votuar ndryshimin. /Periskopi/