Nisma mbledhë anëtarësinë e saj në hapjen e fushatës në fshatin Banjë (Foto)

Dje në ditën e parë të fushatës zgjedhore për raundin e dytë të zgjedhjeve, Nisma ka zgjedhur vendlindjen e kandidatit të saj për kryetar dhe liderit të kësaj partie për ta hapur fushatën zgjedhore.

Në këtë tubim ishin të pranishëm figura udhëheqëse të kësaj partie, të cilët kishin ardhur në mbështetje të kandidatit të tyre Ragip Begaj, për të fituar edhe një mandat qeverisës.

Më poshtë postimi i plotë i Nismës: