NISMA mbledh nga tri fshatra për tubim! (Foto)

NISMA për Kosovën, dega në Malishevë mbrëm ka mbajtur dy takime. Në të dy takimet janë përfshirë nga tri fshatra të Malishevës, praktikë kjo e NISMES e parë vetëm në këto zgjedhje. Në takimin e parë Nisma ka mbledhur banorët e fshatrave Damanek, Qypevë dhe Bubël, ndërsa në takimin e dytë me banorët e Turjakes Panorcit dhe Llapqeves. A është ky një indikator shtesë që tanimë elektorati i këtij subjekti politik e ka braktisur partinë pas koalicionit me PDK-në?

Më poshtë keni postimin e plotë të partisë Nisma: