NISMA mban tubim të përbashkët me banorët e Gurbardhit dhe Burimit (Foto)

Në vazhdën e tubimeve zgjedhore NISMA, mbrëmë mbajti tubim me banorët e fshatit Gurbardh dhe Burim. Një praktikë kjo e re në këto zgjedhje nga kjo parti politike e cila po vazhdon të mban tubime të përbashkëta me qytetarët e dy ose tre fshatrave. Tubimin e përbashkët me banorët e Burimit dhe Gurbardhit e ka bërë të ditur dega e NISMËS në Malishevë nëpërmjet një postimi në faqen e saj në facebook.

Më poshtë keni postimin e plotë të kësaj partie: