NISMA mban takim në Turjakë(Foto)

Zgjedhjet e parakohshme i kanë mobilizuar fuqishëm të gjitha partitë politike të cilat vazhdimisht takojnë anëtarët dhe simpatizuesit e tyre. Mbrëmë NISMA për Kosovën ka mbajtur tubim me strukturën e degës në Turjakë me qëllimin e vetëm të mobilizimit për zgjedhjet e 11 Qershorit.

Më poshtë i gjeni fotot nga tubimi:

Kryesia e Nismes nëndega Turjakë mbanë takim mobilizues për zgjedhjet e 11 Qershorit.

#TëBashkuarDrejtSukseseve