Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
NISMA ehap fushatën në Malishevë (foto) – Malisheva Press

NISMA ehap fushatën në Malishevë (foto)

Nisma për Kosovën dega në Malishevë ka hapur fushatën e saj mbrëmë në Malishevë kua ka prezantuar kandidatët e saj nga kjo qytezë Rifat dhe Egzonë Mazrekun.

Ja njoftimi i plotë nga Nisma:

Në kuadër të fushatës zgjedhore sot e filluam me degën e NISMËS për qytezën e Malishevës, në një atmosferë të ngrohët dhe në pranin e shumë simpatizantëve të NISMËS u shpalos puna katër vjeqare e qeversijes Begaj, si dhe u shpalosen projektet të cilat do të realizohen në mandatin e ardhshëm, që pa dyshim NISMA do të udhëheqë me Malishevën.

Në këtë takim u prezantuan edhe kandidatët për asamblenë komunale ku dy ndër ta janë nga qyteza e Malishevës, bëhet fjalë për Rifat Mazrekun dhe Egzonë Mazreku.