Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
NISMA do të udhëheq me komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së – Malisheva Press

NISMA do të udhëheq me komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së

nismaNë mbledhjen e kryesisë së Kuvendi të Kosovës sot është vendosur për ndarjen e komisioneve parlamentare. Megjithë pakënaqësitë e opzotës në fund është vendosur që Partia Demokratike e Kosovës, ti udhëheqë katër komisione parlamentare, komisionin për punë të jashtme, atë të shëndetësisë, komisionin për mirëqenie sociale dhe komisionin për administratë.
Edhe Lidhja Demokratike e Kosovës, do ti udhëheqë katër komisione, Lëvizja Vetëvendosje dy, komisionin për legjislacion dhe mbikëqyrjen e financave, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, do ta udhëheq komisionin për Punë të Brendshme, siguri dhe mbikëqyrjen e FSK-së dhe NISMA do ta udhëheq komisionin për mbikëqyrjen e AKI-së.Ndërsa komunitetet do ti udhëheqin dy komisione. /malishevapress/