Nis protesta në Drenas kundër dënimeve të UÇK-së

foto-1Një grup i veteranëve të luftës dhe qytetarëve të Drenasit janë mbledhur në sheshin kryesor të qytetit “Fehmi Lladrovci” për të protestuar kundër vendimeve të fundit të Gjykatës së Apelit me të cilat u është vërtetuar fajësia për krime lufte një grupi të pjesëtarëve të UÇK-së nga rajoni i Drenicës.

Në mesin e të dënuarve është edhe kryetari i komunës së Drenasit, Nexhat Demaku, i cili dha dorëheqje një ditë pasi gjykata vendosi për fajësinë e tij.