Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Nis ndërtimi i murit mbrojtës për shkollën e Shkozës të Malishevës – Malisheva Press

Nis ndërtimi i murit mbrojtës për shkollën e Shkozës të Malishevës

muri_shkozeKanë filluar punimet për ndërtimin e murit mbrojtës në pjesën e pasme të objektit të shkollës në fshatin Shkozë, të Komunës së Malishevës.

Vitin e kaluar kanë përfunduar punimet në ndërtimin e objektit të shkollës, mirëpo, pjesa e pasme e objektit rrezikohej nga shembjet e mundshme të gurëve dhe dheut. Për këtë arsye, siç thuhet në njoftimin e Komunës, kryetari i i Malishevës, z.Ragip Begaj, nuk kishte lejuar fillimin e mësimit, pa u siguruar pjesa e pasme e objektit me muri mbrojtës.

Punimet në ndërtimin e këtij muri i ka inspektuar sot, vet kryetari Begaj, i cili është ndarë i kënaqur me punimet që po kryhen.