Nesër vazhdon repilimi i kafshëve në këto fshatra

Të premten më 5 maj 2017, vazhdon repelimi i kafshëve në fshatrat Maxharrë, Shkozë dhe Jançisht. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të zbatimit të strategjisë nacionale për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo. Me këtë rast, luten pronarët e bagëtive, që ti mbajnë të mbyllura kafshët e tyre shtëpiake, deri në repelimin e tyre.