Nesër repelimi i kafshëve në Tërpezë, Tërpezë të Poshtme dhe Shkarashnik

repelimi1

Njoftohen banorët e Tërpezës, Tërpezës së Poshtme dhe Shkarashnikut, se repelimi i kafshëve në këto  vendbanime, do të bëhet të mërkurën më 30 mars 2016. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të luftimit dhe parandalimit të etheve hemorragjike krime kongo, prandaj luten të gjithë ata që kanë kafshë shtëpiake, kafshët ti mbajnë të mbyllura, deri në repelimin e tyre.