Nesër repelimi i kafshëve në Golluboc dhe Plloqicë

repelimi1

Njoftohen banorët e Gollubovcit dhe Pllaqicës, se repelimi i kafshëve në këto  vendbanime, do të bëhet të martën më 29 mars 2016. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të luftimit dhe parandalimit të etheve hemorragjike krime kongo, prandaj luten të gjithë ata që kanë kafshë shtëpiake, kafshët ti mbaji në të mbyllura, deri në repelimin e tyre.