Nesër përkujtohet masakra e Burimit

FB_IMG_1459341994588

Nesër bëhën 17 vjet që kur ka ndodhur masakra në fshatin Burimit (ish Javiçit). Në përkujtim të viktimave Kuvendi Komunal i Malishevës do të mbaj mbledhje përkujtimore. Mbledhja mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës, duke filluar në ora 10:00. Po ashtu janë paraparë homazhe tek varrezat e të rënëve, si dhe vizita në vendin e renies në Burim (Vrella e Mëhillit).