Nesër mbahet turnir i futbollit në Ngucat për nderë të dëshmoreve (Foto

Në fshatin Ngucat do të mbahet turnir në futboll në nderë  të dëshmorëve dhe martirve të fshatit, ky turnir do të zhvillohet nesër (7 Maj) në Ngucat.

Më poshtë e keni njoftimin e plotë:

Gjithqka gati për Turnirin “NGUCATI NDERON DËSHMORËT” I cili mbahet me 7maj 2017 në NGUCAT.

Falenderim i veqantë për Komunen e Malishevës përkatësisht Dkrs Malishevë per perkrahje e po ashtu edhe njeriun dhe humanistin Bashkim Shala I cili ka perkrah fuqishem këtë Turnir.

Shpërblimet:
Vendi I Parë Kupë,Mirënjohje,Medalje(shperblim në të holla)
Vendi I dytë Kupë,Medalje (Shperblim në të holla)
Ekipi më Fer play Kupë ,Mirënjohje
Lojtari më I mirë Kupë,Mirënjohje
Portjeri më I mirë Kupë,Mirënjohje.

Ardhja Juaj Nderon jeten dhe Vepren e te rënëve për Liri.