Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Nesër fillon viti i ri shkollor – Malisheva Press

Nesër fillon viti i ri shkollor

Sot përfundon pushimi veror i nxënësve të arsimit fillor dhe atyre të mesëm

Nga nesër, për vitin e ri shkollor 2017/2018 në bankat e shkollave do të jenë mbi 20.437 nxënës të klasës së parë.

Shkollën e mesme do ta fillojnë 17.131 nxënës. Pjesa më e madhe e nxënësve janë regjistruar në shkollat e mesme profesionale, 9.983 nxënës, ndërsa në gjimnaze, 6.703 nxënës.