Nesër bëhet repilimi i kafshëve në fshatin Drenoc

repelimi foto

Njoftohen banorët e fshatit Drenoc, se të mërkurën më 27 Korrik 2016, do të bëhet repilimi i kafshëve në këtë fshatë. Njëherit ky është cikli i katërt i repilimit të kafshëve, cikël ky që po zbatohet në kuadër të strategjisë për luftimin dhe për parandalimin e etheve hemoragjike krime kongo (EHKK) . me këtë rast njoftohen të gjithë pronarët e kafshëve, që ti mbajnë të mbyllura kafshët deri në përfundim të procesit të repilimit.