Nëse demarkacioni dështon, Qeveria duhet të jap dorëheqje!

demarkacioni

Deputeti i kuvendit të Kosovës nga rradhët e AAK-së Bali Muharremaj, theksoi se nëse vërtetohet që demarkacioni është në dëm të kosovës atëherë Qeveria patjetër duhet të jap dorëheqje

Këtë gjë Muharremaj, e tha në një prononcim dhënë Gazetës Blic.

I pyetur nga Gazeta Blic se çfarë duhet të bëjë Qeveria nëse dështon Demarkacioni ai u përgjigjë kësisoj:

“Nëse ndodh që dështon Demarkacioni atëherë gjithqysh Qeveria duhet të jap dorëheqje”, tha ai.

Në lidhje me këtë ka folur edhe eksperti i ekonomisë Ibrahim Rexhepi, ku theksoi se Qeveria nuk e ka problem të qëndrojë deri në fund të mandatit.

“Sa i perket jetëgjatësisë kjo qeveri nuk e ka ndonjë problem të qëndroj deri në fund të mandatit, ndonëse pikë kritike e ka demarkacionin”.
“Kam përshtypje se kjo çështje po e mban në ankth, për shkak se zhvillimet në kuvend mund të jenë të pa parashikushme. Realisht, nese nuk kalon demaracioni, një qeveri e përgjegjshme do të dorëzonte mandatin dhe të hap shans për një qeveri tjetër”, shtoi ai për Gazetën Blic./GAZETA BLIC/