Në Vërmicë dhe Llozicë, brenda natës plaçkiten nga tri shtëpi (Video)

foto 2

Në fshatin Vërmicë dhe Llozicë, brenda natës ndodh të plaçkiten nga tri shtëpi nga hajdutët.

Kryetari i fshatit Nazif Gashi, thotë se janë në hall më këta persona, njofton Klan Kosova.

Por grabitësit në cak i kanë pasur këto ditë shtëpitë e mërgimtarëve.

Kronikë e plotë e ka përgatitur gazetarja Merita Neziri.