Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Në Sh.F.M.U në Llapçevë nuk mësohet Gjuha Shqipe – Malisheva Press

Në Sh.F.M.U në Llapçevë nuk mësohet Gjuha Shqipe

shkolla-ne-llapqev

Në  redaksinë e “MalishevaPress” kanë arritur një sërë ankesash për neglizhencen totale që Drejtoria e Arsimit në Komunën e Malishevës po bënë në raport me SH.F.M.U “Petro Nini Luarasi” në Llapçevë.

Prindërit janë ankuar se prej që ka nisur procesi mësimorë në këtë shkollë nuk po mbahen orët e Gjuhës Shqipe. Banorët janë të shqetësuar dhe  bëjnë thirrje drejtoritë të shkollës Aziz Avdiaj dhe  DAK-së që të zgjidhet ky problem,  ngase nga ky mos seriozitet janë fëmijët ata që penalizohen. /MalishevaPress/