Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Në këtë gjendje ndodhën njehsorët elektrik në lagjen e Gurit në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

Në këtë gjendje ndodhën njehsorët elektrik në lagjen e Gurit në Malishevë (Foto)

Problemet e energjisë elektrike, nuk janë vetëm reduktimet dhe rrjeti i dobët dhe funksional i shtrirë prej kohësh nëpër vendbanimet në Malishevë. tash së fundi me rregulloren e re të KEDS-it, që vite më parë ka vendosur njehsorët elektrik në shtyllat e energjisë elektrike, po del të jetë një hap i gabuar i kësaj kompanie. Pasi që këta njehsorë po shkatërrohen nga persona të pandërgjegjshëm por edhe nga kushtet atmosferike. Një lexues i Malishevapress ka dërguar për redaksinë tonë disa fotografi ku shihet se si në lagjen e Gurit në Malishevë tash e një kohë të gjatë vazhdojnë të jenë të shkatërruar njehsorët elektrik, për më tepër këto ditë ku ka reshje atmosferike kjo situatë është kthyer në rrezik të madh për nxënësit dhe kalimtarët që kalojnë në këtë rrugë. Edhe pse për këtë problem është njoftuar njësiti i KEDS-it në Malishevë deri me tani nuk kanë ndërmarr asnjë veprim konkret.