Në fshatin Panorc arrestohen dy persona

arrestime

Në fshatin Panorc, dje rreth orës 14:50, janë arrestuar dy persona. Arrestimi i tyre ka ardhur si pasojë e një mosmarrveshje ndërmjet tyre e cila ka përfunduar edhe me konfrontim fizik dhe me lëndime trupore që kanë pësuar personat në fjalë. Të dy të dyshuarit janë arrestuar më pas nga policia dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit ata janë dërguar në mbajtje. Njofton Policia e Kosovës.