Në fshatin Ngucat shembet rruga e ndërtuar para dy vitesh (foto)

rruga-ngucat

Një rrugë në fshatin Ngucat, e cila kishte filluar të asfaltohej në muajin maj të viti 2014, është dëmtuar aq shumë sa kalimi në të është bërë i vështirë por edhe i rrezikshëm.

MalishevaPress ka siguruar fotografi nga banorët e fshatit, të cilët kanë thënë se komuna nuk është interesuar fare që të vij ta rregulloj këtë problem, duke akuzuar po ashtu komunën për  kryerjen e punëve dobët dhe pa kritere, që si rezultat ka ardhur deri te dëmtimi i rrugës. /MalishevaPress

Fotoja e perurimit të rrugës në maj të vitit 2014

ngucat

rruga-ngucat2 rruga-ngucat3