Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Në fshatin Bubavec arrestohet një person – Malisheva Press

Në fshatin Bubavec arrestohet një person

Në bazë të vendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë, dega në Drenas, është arrestuar një person nga fshatin Bubavec i komunës së Malishevës. Personi i arrestuar ishte i kërkuar nga policia dhe pas arrestimit ai është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës. Thuhet në njoftimin e zyrtarë të Policisë së Kosovës.