Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Në dy fshatra të Malishevës fillon realizimi i projektit për ndriçim (Foto) – Malisheva Press

Në dy fshatra të Malishevës fillon realizimi i projektit për ndriçim (Foto)

foto-6Sot në Bellanicë, ndërsa ditë më parë në Kijevë, ka filluar implementimi i projektit për rregullimin e ndriçimit në hapësirat publike, përkatësisht ndriçimi i rrugëve në këto dy vendbanime. Po ashtu, ndriçimi do të rregullohet edhe në disa lagje të qytetit të Malishevës. Punimet sot i ka inspektuar edhe drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, i cili tha se shumë shpejt do të përfundoj rregullimi i ndriçimit në Bellanicë dhe Kijevë.

Drejtori Morina, ka bërë të ditur se projekti ka filluar dhe po realizohet sipas planifikimit, ndërsa brenda pak ditëve, do të lëshohen dritat përgjatë rrugëve, ku edhe është frekuentimi më i madh i qytetarëve.