Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Në Dragobil ka filluar asfaltimi i rrugëve të fshatit (Foto) – Malisheva Press

Në Dragobil ka filluar asfaltimi i rrugëve të fshatit (Foto)

foto-5Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës së përgjithshme në Komunën e Malishevës, sot, ka filluar edhe asfaltimi i rrugëve në fshatin Dragobil. Asfaltimin e rrugëve, e kanë parë nga afër edhe Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, të cilët i kanë uruar banorët, për përfundimin e rrugëve.

“Rregullimi i rrugëve, bëhet në kuadër të investimeve në projektet kapitale, përmes së cilave rritet edhe mirëqenia e qytetarëve, tha mes tjerash kryetari Begaj, i cili më pas i përgëzoi banorët.

Drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, tha se janë rregulluar dhe po asfaltohen të gjitha rrugët brenda fshatit dhe se do të realizohen të gjitha projektet e infrastrukturës në Komunën e Malishevës, të parapara për këtë vit”.