Ndryshime në Vetëvendosjen e Malishevës: Hoti zëvendëson Bytyçin në Kuvendin Komunal

hoti-bytyçKanë filluar disa ndryshime në Lëvizjen Vetëvendosje të Malishevës.Sipas burimeve të Malishevapress brenda këtij subjekti, anëtari i Kuvendit të Komunë nga radhët e Vetëvendosjes, Muhamet Bytyçi ka dhënë dorëheqjen nga angazhimi si asamblistë për arsye siç thotë burimi të angazhimeve profesionale të tij derisa vendin e tij do ta zë Valon Hoti i cili është kandidati i radhës nga ky subjekt.
Bytyçi ishte njëri nga anëtarët më të zëshëm të kuvendit Komunal të cilin e kishte poentuar edhe KDI e cila monitoron punën në Kuvendin e Malishevës.
Gjithashtu sot është mësuar se KQZ ka bërë zëvendësimin dhe tani Valon Hoti do të jetë edhe zyrtarisht anëtar i Kuvendit Komunal nga radhët e Vetëvendosjes. Se a do ta vazhdoj edhe Hoti angazhimin në kuvend njëjtë sikur kolegu i tij Bytyçi këtë mbetet ta marrim vesh nga performanca e tij./malishevapress/