Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ndrron jetë Drejtor i Inspekcionit në Komunën e Suharekës – Malisheva Press

Ndrron jetë Drejtor i Inspekcionit në Komunën e Suharekës

Mbrëmë ka ndërruar jetë Mejdi Gallapeni nga fshati Dobërdelan, i cili ishte aktualisht Drejtor i Inspekcionit në Komunën e Suharekës, dhe njëherit anëtar i kryesisë së Nisma Socialdemokrate në Suharekë.

Ai ka qenë aktiv në jetën kulturore, sociale e politike. Kontributi i tij njihet që nga paralufta me angazhimet në teatër dhe aktivitete tjera në shërbim të vendit.

Vorrimi bëhet në ora 17:00 në Dobërdelan më datë 26. 03. 2018.