Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ndërpritet Seanca e Kuvendit – Malisheva Press

Ndërpritet Seanca e Kuvendit

Seanca e Kuvendit është mbyllur për 15 minuta pauzë.

Drejtuesi i seancës e ka ndërprerë atë që të fillojë në ora 12:15.

Ndërprerja e seancës erdhi pasi ai luti deputet që të jenë në sallë, dhe paralajmëroj se nëse as pas pauzes ata nuk janë prezent në sallë, në mungesë kuorumi, atëherë përfundon seanca për sot./Indeksonline/